Studenții care nu vor să stea în cămine trebuie să scoată din buzunar între 100 și 200 de euro pentru a închiria o locuință în Alba Iulia

Adăugat la Știri

alba-iuliaCâteva mii de studenți trec anual pragul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și nu este o noutate că mulți dintre aceștia optează pentru un loc în căminele studențești. Nu toți însă optează pentru un loc în cămin, astfel încât în aceste zile agenții imobiliari sunt solicitați la maxim.

Studenții caută apartamente sau garsoniere la cele mai mici prețuri. Fie că au ales să locuiască singuri sau alături de alți colegi, prețurile  nu au coborât sub 100 de euro pentru o garsonieră și 200 de euro pentru un apartament cu două camere. Conform agenților imobiliari, cele mai multe solicitări sunt pentru zonele apropiate de Universitate, astfel majoritatea cererilor vizează zona cartierului Cetate.

Citește și Studenții Universității „1 Decembrie 1918” pot solicita locuri în căminele studențești printr-un formular online, până în 25 septembrie

Dacă aleg un loc în cămin, studenții universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia mai au doar câteva zile  la dispoziție pentru a solicita un loc în căminele studențești ale universității albaiuliene. Aceștia trebuie să completeze un formular online până în 25 septembrie. Rezultatele, după verificarea cererilor, vor fi cunoscute în 28 septembrie iar cazarea în cămin se va face în perioada 29 septembrie- 2 octombrie.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii