Spitalul din Alba Iulia a publicat pe site-ul propriu Planul de management și planul strategic pentru perioada 2014-2016

Adăugat la Sfatul medicului

Echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia a prezentat pe platforma informatică care sunt intențiile pentru următoarea perioadă în ceea ce privește reabilitarea secțiilor și creșterea gradului de profesionalism al personalului medical.

Spital-Alba-IuliaPotrivit documentelor în perioada 2014 – 2016 se intenționează accesarea de fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii secțiilor și compartimentelor Ortopedie, Obstetrică Ginecologie, Neonatologie, Medicină Internă, Diabet, Gastroenterologie, Cardiologie și Pediatrie. De asemenea, tot până în anul 2016 de dorește și atragerea de fonduri pentru refacerea policlinicii spitalului. În planul de management postat pe site este prezentată și o analiză a punctelor slabe și tari ale spitalului din Alba Iulia.

Astfel printre punctele slabe se numără condițiile hoteliere sub standarde în unele secții nerenovate și comunicarea defectuoasă a personalului medical cu pacienții. Printre punctele tari sunt enumerate: posibilitatea de tratament pentru o patologie vastă, aparatură de înaltă performanță și implementarea sistemului de spitalizare de zi și îngrijiri paliative.

 

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.