Șoferi fără permis, depistați de politiștii din Alba, în weekend

Adăugat la Știri

Mai mulți șoferi fără permis au fost depistați de polițiștii din Alba, în weekend.

La data de 15.07.2017, în jurul orelor  23.15, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Jidvei, judeţul Alba . În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constat faptul că, M.A., un bărbat de 43 de ani din localitatea Şona, județul Alba, în timp ce conducea un tractor pe raza comunei Jidvei, judeţul Alba, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către B.A. de 30 de ani din judeţul Alba, producând avarii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0.76 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că M.A. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Față de M.A., cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 14.07.2017, în jurul orelor 21.35, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din satul Sânmiclăuș, fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Faţă de S.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citește și Ai băut? Mai bine nu te urci la volan ! Șoferi, știți în cât timp iese complet alcoolul din sânge?

 La data de 16.07.2017, în jurul orelor 16.17, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada pe str. Morii din comuna Jidvei, judeţul Alba, fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Faţă de G.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 15.07.2017, în jurul orelor 18.40, poliţiştii din Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, ȋn localitatea  Ciugudu de Jus, judeţul Alba, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Faţă de B.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii