Șoferi din Alba prinși în trafic sub infuelnța băuturilor alcoolice

Adăugat la Știri

La data de 9 ianuarie 2019, în jurul orei 18.10, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Livezii din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


La data de 9 ianuarie 2019, în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe DJ 107 A, în apropiere de localitatea Saracsau, au observat un autoturism care era ieşit în afara carosabilului.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe şoferul autoturismului, un bărbat de 38 de ani, din comuna Blandiana, judeţul Alba, care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testări acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii i-au solicitat să fie de acord cu conducerea la spital, în vederea recoltării mostrelor de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemie.


La data de 10 ianuarie 2019, în jurul orei 01.10, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii