Șofer din Sebeș : Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat ce a provocat un accident rutier şi a părăsit locul producerii acestuia. În urma accidentului, o vârstnică a suferit leziuni corporale uşoare.

La data de 16.05.2017, în jurul orelor 10.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către reprezentanţi ai spitalului din Sebeş, cu privire la faptul că, la camera de primiri urgențe, s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, victima, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Sebeş, în timp ce circula pe o bicicletă, la intersecţia străzilor Mureşului cu Ştefan cel Mare, a fost acroşată cu oglinda retrovizoare a unui autoturism. După producerea accidentului, şoferul autoturismului şi-a continuat drumul, fără a anunţa poliţia, iar femeia s-a deplasat la domiciliu. Ulterior, aceasta  s-a prezentat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto ce a provocat accidentul. Acesta este  un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sebeş, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii