Soda Ocna Mureș a învins Sportul Petrești și este aproape campioană a Ligii a 4-a!

Adăugat la Sport

La finalul săptămânii trecute, în fotbalul județean a fost programată cea de-a 27-a etapă a Ligii a 4-a. În această rundă s-a disputat și derby-ul primelor două locuri, între Soda Ocna Mureș și Sportul Petrești.

Balul a fost deschis cu victoria Transalpinei Șugag, scor 3-1, în deplasare la CS Zlatna. Olimpia Aiud s-a impus fără emoții pe teren propriu, scor 5-3, în fața echipei Cuprirom Abrud.

CIL Blaj a câștigat acasă, 2-0, cu Metalu Aiud, iar Voința Stremț a bifat surpriza etapei, câștigând meciul de pe teren propriu, cu Viitorul Sântimbru, scor 1-0.

Energia Săsciori a bifat și ea un rezultat surpinzător, 4-2, contra echipei Euro Șpring.

În derby-ul primelor două locuri, Soda Ocna Mureș s-a impus în Arini, în fața Sportului Petrești, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind semnat de golgheterul Vali Drăgan, din penalty.

Fortuna Lunca Mureșului și Viitorul Spicul Daia Română au câștigat la masa verde cu Rapid CFR Teiuș și Arieșul Apuseni Baia de Arieș.

Cu 3 etape înainte de final, Soda Ocna Mureș are 7 puncte avans față de Sportul petrești, și cel mai probabil va reprezenta județul Alba la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii