Selecționerul României, Cosmin Contra – supărat că Gicu Grozav nu evoluează încă la nicio echipă!

Adăugat la Sport

Gicu Grozav este un jucător extraordinar. Are calităţi remarcate de toţi antrenorii cu care a lucrat, câteva realizări importante la „naţională” şi la echipele de club, însă la 27 de ani este singurul fotbalist pe care Contra l-a vrut în lotul României, însă a renunţat la el pentru că nu joacă nicăieri. Chiar dacă a avut pe masă oferte concrete de la FC Zurich şi de la Sivasspor, atacantul le-a refuzat nonşalant pe amândouă.

Cei care îl cunosc pe Gicu spun că nimic nu-l scoate din zona lui de confort. Mai degrabă introvertit, Grozav renunţă uşor la luptă dacă nu simte o chimie cu antrenorul. Dacă cel care-l pregăteşte nu are grijă în mod special de el, ar fi bine să nu se aştepte la sacrificii din parte fotbalistului.

Contra este unul dintre antrenorii care au reuşit să obţină maximum de la Gicu Grozav. Atât la Petrolul, cât şi la echipa naţională. Probabil şi pentru că-l ştie atât de bine, selecţionerul este supărat pe el că nu l-a ascultat că meargă să joace. Mai ales că una dintre oferte a fost de la FC Zurich, din Elveţia, cu care ar fi jucat şi în Europa League.

Eu i-am spus, dar el a ales altceva şi de aceea în momentul de faţă, nu are club. El a avut o ofertă foarte bună din Elveţia si l-am sfatuit să o accepte, să înceapă pregătirile şi să joace în cupele europene cu acea echipă. El a decis să mai aştepte. Dar uite că acum nu are echipă”, a spus Cosmin Contra în conferinţa de presă susţinută astăzi la Mogoşoaia. Luna trecută, la Fotbal Club, Contra a dezvăluit că din acest motiv este chiar supărat pe Gicu.

Traseul lui Grozav

  • ianuarie 2010 Standard Liege plăteşte 350.000 de euro celor de la Unirea Alba Iulia
  • 1 august 2011 împrumut la U Cluj
  • iunie 2012, întors la Standard
  • iulie 2012 dat la Petrolul Ploieşti
  • august 2013, ploieştenii l-au vândut cu 2,2 mil de euro la Terek Groznîi
  • februarie 2015, cecenii l-au dat împrumut la Dinamo
  • iulie 2017 Akhmat Groznîi (fosta Terek Groznîi) îl cedează la Karabukspor
  • ianuarie 2018 se transferă la Bursaspor
  • din iulie 2018 este liber de contract

Cotă pe transfermarkt.de – 1 milion de euro

Ce mai bună cotă pe transfermarkt.de – 2,5 milioane de euro, atinsă în august 2013

sursa: digisport.ro

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii