Secția a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud a fost redeschisă

Adăugat la Știri

spital aiudSecția a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, care a fost închisă temporar din cauza unor nereguli depistate, a fost redeschisă la începutul acestei săptămâni, iar pacienții au fost mutați în ea.

Acțiunile de dezinsecție și deratizare s-au finalizat în tot spitalul cu excepția secției care a găzduit temporar pacienții cât timp secția a II-a a fost închisă. Inspectorii au fost informați că s-a demarat procedura de achiziție a plaselor metalice la ușile de la terase.

Citește și Cinci controale ale DSP Alba, anul trecut, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: Anul acesta au fost deja patru controale, la aceiași unitate medicală

Conform recomandărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba și a planului de conformare, Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va intra într-un proces de renovare și reparații în cel mai scurt timp.  DSP Alba continuă controalele în instituțiile spitalicești și va acționa de fiecare dată cu celeritate când va fi informată cu privire la nereguli care ar putea pune în pericol siguranța pacienților.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii