Se încinge tot mai tare Liga a 4-a! FC Transalpina Șugag amenință că se retrage din campionat

Adăugat la Sport

Ultima etapă, cea a 19-a, din Liga a 4-a, a fost una incendiară, cu multe goluri, rezultate surpriză și incidente! Fostul lider FC Transalpina Șugag amenință că se retrage din campionat, după ce brigada de arbitri a greșit la meciul cu Soda Ocna Mureș.

Primul meci al etapei a 19-a s-a disputat joi, când CS Zlatna a primit vizita echipei Fortuna Lunca Mureșului. Duelul s-a terminat nedecis, scor 0-0.

Sâmbătă, Viitorul Sântimbru a câștigat la limită, scor 1-0, duelul cu Energia Săsciori! Un alt rezultat alb, 0-0, s-a înregistrat între Cuprirom Abrud și Metalu Aiud.

CIL Blaj a câștigat deplasarea de la Voința Stremț, scor 3-2, iar liderul Sportul Petrești a făcut set, 6-0, afară, la Olimpia Aiud.

Derby-ul etapei dintre FC Transalpina Șugag și Soda Ocna Mureș a fost un meci de poveste, cu 9 goluri, răsturnări de scor și două eliminări. Șugagul a condus în două rânduri, însă Soda a întors rezultatul și s-a impus cu 5-4, în ultima fază a meciului.

Spectatorii au invadat terenul de joc și i-au cerut socoteală centralului Mihai Domșa pentru cartonașele roșii, iar după partidă, Ioan Budin, președintele echipei de pe Valea Frumoasei a anunțat că retrage echipa din campionat!

Euro Șpring și Viitorul Spicul Daia Română au câștigat la „masa verde” partidele cu Arieșul Apuseni Baia de Arieș și Rapid CFR Teiuș.

Iată clasamentul:

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii