Săptămâna viitoare, două evenimente dedicate sportivilor din județul Alba! Adrian Mutu va participa la Gala Sportului Județean

Adăugat la Sport

Luni și marți, sunt programate la Alba Iulia două evenimente dedicate recunoașterii meritelor sportive ale performerilor din acest domeniu, la nivel local și județean. Luni, la Hotel Cetate va avea loc Gala Laureaților Sportului 2017, organizată de CS Unirea Alba Iulia, iar marți, Consiliul Județean Alba împreună cu Direcția pentru Tineret și Sport Alba vor derula Gala Sportului Județean 2017, la care invitat de onoare este Adrian Mutu.

Luni, 18 decembrie 2017, cu începere de la ora 17.00, la sala festivă a unui hotel din Alba Iulia, va avea loc Gala „Laureații sportului 2017”, organizată de Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia. Organizatorii au precizat că s-a ales acest moment, de debut al galei, în urma rezultatelor excepționale obținute de sportivii structurii sportive.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat în 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.


Marți, 19 decembrie, la un restaurant din Alba Iulia se va desfășura ediția 2017 a Galei Sporturilor Alba. În cadrul evenimentului vor fi premiați cei mai buni sportivi și antrenori din întreg sportul județean. De asemenea, și la ediția din acest an, organizatorii au stabilit un invitat de onoare, Adrian Mutu urmând să participe la premierea sportivilor. În urmă cu doi ani, invitat de onoare a fost fosta gimnastă Gina Gogean, iar anul trecut Gicu Grozav a onorat cu prezența sa evenimentul.

Astfel vor fi premiaţi cel mai bun sportiv al anului la sporturi olimpice respectiv neolimpice, cel mai bun antrenor al anului la sporturi olimpice respectiv neolimpice, cel mai bun sporiv pe fiecare ramură, dar şi ambasadorii sportivi ai judeţului. În program vor fi şi momente artistice, dar şi un eveniment caritabil, sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii