A apelat nejustificat 112: Un bărbat din Sebeș a fost sancționat de jandarmi cu 200 de lei

Adăugat la Știri

112Pentru că a apelat nejustificat numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, un bărbat din Sebeş a fost sancţionat contravenţional de jandarmi.

În jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe strada Lungă din municipiul Sebeş, a solicitat marţi, 16 august, intervenţia forţelor de ordine deoarece, spunea acesta, locuinţa i-ar fi fost atacată cu pietre de nişte necunoscuţi. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l într-o stare euforică şi care trezea suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice în exces. Bărbatul urmărea un meci de fotbal, era extrem de tulburat deoarece echipa favorită era pe punctul de a pierde şi le-a cerut jandarmilor să determine motivul pentru care ţiglele de pe casă produceau zgomote.

În urma verificărilor efectuate nu au fost identificate persoane care să arunce cu pietre în locuinţă şi nici urme de lovituri. Mai mult, ceilalţi membri ai familiei au confirmat că presupusele zgomote fuseseră auzite doar de apelant şi au pus acest fapt pe seama stării de beţie în care se găsea acesta. Drept urmare, în conformitate cu prevederile legale a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii