Rămâi conectat

Sport

S-au stabilit seriile Ligii a 3-a! Echipele din Alba – toate în seria a 4-a

Publicat

în

Joi, la sediul Federației Române de Fotbal s-a decis componența celor 5 serii ale Ligii a 3-a. 80 de echipe vor lua startul în noul sezon 2018-2019. Cele 4 echipe din Alba, Metalurgistul Cugir, Industria Galda, Unirea Alba Iulia și CS Soda Ocna Mureș au fost repartizate toate în seria a 4-a, alături de formații din județele Hunedoara, Timiș, Arad și Sibiu.

Este al doilea an la rând în care echipele din Alba se vor duela între ele, urmând să fie programate 12 derby-uri județene în sezonul care urmează.

Noul sezon al Ligii 3 va începe în weekendul 25-26 august. Calendarul competițional a fost validat în cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF din 4 iunie. În sezonul 2018-2019, Liga 3 va fi formată din 5 serii a câte 16 echipe. Vor promova în Liga 2 echipele clasate pe primul loc în fiecare dintre cele 5 serii la finalul sezonului 2018-2019.

Din Liga 3 vor retrograda 21 de echipe: ocupantele locurilor 13-16 din fiecare serie și cea mai slabă echipă clasată pe locul 12 din toate cele 5 serii. Se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate cu echipele de pe locurile 1-11. Turul Ligii 3 se va încheia pe 1-2 decembrie 2018, urmând ca sezonul să se reia pe 2-3 martie 2019. Ultima rundă, cea cu numărul 30, este programată pe 25-26 mai 2019.

Iată componența seriei a 4-a: ACS Dumbrăviţa, CS Crişul Chişineu Criş, CS Hunedoara, CS Ocna Mureş, CSM Şcolar Reşiţa, CS Naţional Sebiş, CSM Lugoj, ACF Metalurgistul Cugir 1939, ACS Industria Galda, CS Şoimii Lipova, AFC Unirea 1924, CNS Cetate Deva, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, CS Gloria Lunca Teuz Cermei, ACS FC Avrig, CS Millenium Giarmata


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională la polo feminin U17

Publicat

în

La polo feminin U17, CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională

CSM Unirea Alba Iulia a devenit vicecampioană națională la polo feminin U17.

Ultimul turneu al campionatului s-a desfășurat în Bazinul „Rapid” din Capitală.

În duelul pentru titlu CSM Unirea Alba Iulia a fost învinsă cu 21-12 de Crișul Oradea. Asta după un start de meci foarte bun al uniristelor, care au condus în prima parte a disputei. Oficialii uniriști au contestat dur la final maniera de arbitraj din acest duel decisiv.

În același turneu CSM Unirea Alba Iulia a învins CSM Târgu Mureș cu 14-6 și Dinamo București cu 9-6, încheind la egalitate, 11-11, partida cu CSS Nr.1 București.

Unirista Amalia Novăcean a fost gogheterul competiției.

foto: Cătălin Crăciun


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSO Voluntari, adversara Blajului în finala Diviziei A1

Publicat

în

În finala Diviziei A1, CSO Voluntari, adversara Blajului

CSO Voluntari va adversara campioanei Volei Alba Blaj în finala Diviziei A1 la volei feminin. 

Va fi prima finală din istorie pentru Voluntari, echipă care va avea și avantajul terenului propriu în fața campioanei Volei Alba Blaj.

Se va juca după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, cu primele două jocuri la Voluntari, următoarele două la Blaj și, apoi, dacă va fi cazul, ultimul, tot la Voluntari.

sursa: facebook Federatia Romana de Volei


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, invincibilă în 2024: Victorie și la Cugir

Publicat

în

Victorie la Cugir pentru CSM Unirea Alba Iulia

CSM Unirea Alba Iulia și-a continuat parcursul fără înfrângere în meciurile oficiale din 2024, câștigând și derby-ul județean din deplasare cu Metalurgistul Cugir.

Scorul final a fost 2-1 în favoarea uniriștilor. Oaspeții au condus cu 1-0 după reușita „căpitanului” Răzvan Fetița. În repriza secundă a egalat George Hăprianu, pentru ca scorul final să fie stabilit pe final de Raul Nistor.

Partida a contat pentru etapa a treia din play-out-ul seriei a noua a eșalonului terț, în care CSM Unirea Alba Iulia este lider detașat.

foto: Lucian Danciu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba