S-a redeschis cabinetul de stomatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia

Adăugat la Știri

stomaCabinetul de stomatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia a fost redeschis, după ce a fost renovat și dotat. Spitalul are acest cabinet stomatologic de ani buni dar lipsea dotarea de baza dar și ordinul 1706 care reglementează urgența, ce prevede un număr limitat de manopere ce pot fi făcute într-un cabinet de stomatologie.

În noul cabinet de medicină dentară se vor efectua servicii stomatologice de urgență, dar și alte intervenții la cerere, contra cost. Investiția în reabilitarea spațiului și în instrumentar s-a ridicat la 150.000 de lei.

Citește și Medicul stomatolog Nicolae Danciu, la Unirea FM: Copiii ar trebui să se prezinte la stomatolog de cel puțin de două ori pe an

Împreună cu Consiliul Județean Alba am stabilit,  pe lângă ceea ce suntem obligați să facem în urgență, niște tarife modeste care să fie accesibile pentru toată lumea. Vom avea două categorii de activități : activitatea care este, conform legislației, obligatoriu de desfășurat în urgență și o activitate la cerere, pe care o putem asigura în turele pe care le efectuăm. Va fi activitate non-stop. Avem și medici, și personal medical, și baremul de urgență”, a declarat la Unirea FM managerul unității spitalicești, Nicoleta Coșarcă.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii