S-a lăsat cu bătaie la Blaj : 3 persoane, implicate într-un conflict spontan. Una a ajuns la o clinică din Târgu Mureş

Adăugat la Știri

bataie-intre-eleviPoliţiştii din Blaj au reţinut 3 persoane din municipiu care au fost implicate într-un conflict spontan şi au tulburat liniştea publică din municipiu.

La data de 22.08.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.G., de 58 de ani, S.G.V., de 24 de ani precum şi faţă de un minor de 17 ani, toţi din municipiul Blaj, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii publice”, „violare de domiciliu” şi „lovire sau alte violenţe”.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 21 august a.c., în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, fiind sub influenţa alcoolului, au avut un conflict spontan cu 4 tineri din municipiu, aplicându-şi reciproc, lovituri. Conflictul a continuat şi la domiciliul unora dintre ei, unde cei 3 bărbaţi reţinuţi au pătruns, fără drept.

3 dintre persoanele implicate în conflict au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transferată la o clinică din municipiul Târgu Mureş, având leziuni la cap.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 august, cele 3 persoane reţinute să fie prezentate în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptelor cu violenţă.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii