Rovinieta şi taxa de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre pot fi achitate prin erovinieta.ro

Adăugat la Știri

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale din România că a lansat portalul www.erovinieta.ro.

Prin intermediul www.erovinieta.ro se pot realiza următoarele operațiuni:

Achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar;

Verificarea valabilității rovinietei;

Verificarea achitării peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif;

Gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului.

Citește și Șoferii pot fi amendaţi doar o singură dată, în cele opt luni, dacă circulă fără rovinietă

Menționăm că anumite operațiuni din cele menționate mai sus se pot realiza doar dacă utilizatorul iși crează un cont valid pe portalul www.erovinieta.ro.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare.

CNAIR SA adresează rugămintea ca, înainte de a desfășura acțiuni pe portalul www.erovinieta.ro, utilizatorii să citească secțiunea „Termene și condiții”, secțiune unde se regăsesc inclusiv detalii cu privire la efectuarea operațiunilor prin intermediul portalului, scrie romaniatv.net.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii