Repetiții, la Alba Iulia, pentru parada de Ziua Națională

Adăugat la Știri

parada militaraAntrenamentul general  pentru ceremonia militară din Cetatea Marii Uniri va avea loc astăzi, 30 noiembrie, cu începere de la  13.00 pe Bulevardul 1 Decembrie. Circulația va fi oprită.

Un detașament de onoare constituit din peste 600 de militari și peste 65 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informații va participa, la ceremonia militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, la Alba Iulia. În dispozitivul de defilare, din partea Ministerului Apărării Naționale, vor lua parte militari aparținând Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Batalionului 136 Geniu „Apulum”/Brigada 10 „Dunărea de Jos”, Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, Centrului 346 Comunicații RMNC.

Citeste si Un singur bilet este suficient de 1 Decembrie pentru a circula toată ziua cu autobuzele STP Alba Iulia

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor fi compuse din pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba și din jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.La manifestare participă cu efective și tehnică și reprezentanți ai Serviciului Român de Informații. Tot astăzi, s-au făcut repetiții pentru depuneri de coroane  la monumentele „I. C. Brătianu”, „Iuliu Maniu”, „Regele Ferdinand și Regina Maria” și „Mihai Viteazul”.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii