Rămâi conectat

Sport

Reîncep înscrierile la cursurile de baschet pentru copii organizate de Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia

Publicat

în

La un an de la demararea antrenamentelor cu copii la sportul care a devenit tradiție pentru clubul universitar, micul proiect de reactivare al secției de baschet la nivel de juniori continuă și se caută noi tineri interesați de practicarea acestui sport.

Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani sunt invitați să se înscrie la cursurile de baschet organizare de CSU Alba Iulia și care se desfășoară în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Cursurile vor avea loc în zilele de marți și joi a fiecărei săptămâni și vor avea o durată de o ora și jumătate per curs, în intervalul orar 18:30-20:00.

În cadrul antrenamentelor se lucrează de la elementele inițiale în baschet, la exerciții complexe pentru învățarea și perfecționarea practicării acestui sport.

Principalul obiectiv al acestor cursuri este atragerea copiilor spre practicarea acestui sport și încercarea de a-i direcționa spre sportul de performanță. În perspectivă, clubul universitar își propune ca în viitorul apropiat copiii participanți la cursuri, doritori să facă pasul spre performanță, să fie înscriși în campionatele de baschet naționale de juniori, specifice vârstei lor, organizate de Federația Română de Baschet.

De menționat că o parte din tinerii care au început deja de anul precedent cursurile organizate de CSU Alba Iulia, au participat deja la un turneu de baschet 3×3, organizat în această vară la Cluj-Napoca.

Părinții doritori să-și înscrie copiii, băieți și fete, pot apela numărul de telefon 0743207475. Taxa lunară este de 100 de lei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

Confruntare cu liderul pentru CSU Alba Iulia în liga a treia de fotbal

Publicat

în

CSU Alba Iulia vs. Gloria Bistrița-Năsăud în liga a treia

În etapa a patra din play-off-ul seriei a noua a ligii a treia de fotbal CS Universitar din Alba Iulia va înfrunta liderul.

Partida dintre CSU Alba Iulia și Gloria Bistrița-Năsăud se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, la Baza Sportivă „Pielarul” din Sebeș.

Echipa universitară albaiuliană nu a acumulat niciun punct până acum în play-off și vine după o înfrângere în deplasare, 0-2 cu ACS Mediaș. În runda precedentă Gloria Bistrița-Năsăud a fost învinsă cu 3-1 în duelul extern cu Unirea Ungheni.

foto: facebook Csu Alba Iulia


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Meci la Zlatna pentru CSM Unirea Alba Iulia în liga a treia de fotbal

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, meci la Zlatna în liga a treia de fotbal

CSM Unirea Alba Iulia are meci pe teren propriu în etapa a patra din play-out-ul seriei a noua a ligii a treia de fotbal.

Partida cu Avântul Reghin se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna.

Ambele combatante au obținut victorii în runda anterioară. CSM Unirea Alba Iulia, lider în play-out, s-a impus cu 2-1 la Cugir în fața echipei locale Metalurgistul. Avântul Reghin a câștigat cu 2-0 partida de acasă cu Industria Galda.

foto: Lucian Danciu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

A doua deplasare consecutivă pentru Industria Galda în liga a treia de fotbal

Publicat

în

Industria Galda, a doua deplasare consecutivă

Industria Galda este înaintea celei de-a doua deplasări consecutive în liga a treia de fotbal.

Industria urmează să joace în play-out la Cluj-Napoca în compania formației locale Viitorul Cluj. Meciul este programat vineri, de la ora 17.00.

În runda precedentă Industria Galda a fost învinsă cu 2-0 la Reghin de echipa locală. Și Viitorul Cluj vine după o înfrângere în deplasare, 0-3 cu ACS Târgu Mureș.

foto: facebook Academia de Fotbal Viiitorul Cluj


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba