Răzvan Popa, primăria Galda de Jos, la Unirea FM: Străzi asfaltate, creșă și cămin cultural, investiții din bani europeni

Adăugat la Știri

Câteva dintre investițiile importante derulate la Galda de Jos se vor realiza din fonduri europene. Ca și valoare, cea mai importantă investiție este începerea construcției unei creșe la Galda de Jos, a declarat la Unirea FM Răzvan Popa, funcționar public în cadrul primăriei.

Acesta a precizat că suma se ridică la 20 miliarde de lei. Nu sunt singurele investiții ce vor mai fi realizate din fonduri europene, la Galda de Jos, a precizat Răzvan Popa.

Citește și Răzvan Popa, primăria Galda de Jos, la Unirea FM : 25 de familii din 4500 de locuitori ai comunei beneficiază de ajutor social

Răzvan Popa: ”Ca și valoare, cea mai importantă investiție este începerea construcției  unei creșe în Galda de Jos, o investiție din fonduri europene, care se ridică la 20 de miliarde de lei și care va continua pentru aproximativ doi ani de acum înainte. Am reușit să obținem aprobare pentru alte două investiții pe fonduri europene. Este vorba despre un cămin cultural, la Benic, unde există o clădire veche pe care vrem să o punem la punct, să o aducem la standarde moderne. Și tot din fonduri europene, intenționăm să asfaltăm câteva străzi din localitatea Galda de Jos. Am avut un buget bun, comuna Galda de Jos este cu un buget destul de mare pentru genul de localitate în care ne aflăm, pentru că din punct de vedere a populației suntem considerați o comună de mâna a doua, cu o populației între 3 și 5 mii de locuitori. Pentru o comună de categoria a doua, avem un buget de categoria întâi. Și sperăm să avem un astfel de buget și anul viitor.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii