RADIO UNIREA FM | Mihai Dăscălescu prezent la emisiunea ”În Gardă”, de luni 11.05.2015 *”Unirea nu moare! Renaștem împreună”

Adăugat la Divertisment, Video

dascaPrezent la Radio Unirea FM la emisiunea ”În Gardă”, de luni, 11.05.2015, Mihai Dăscălescu, președintele clubului AFC Unirea 1924 Alba Iulia a vorbit despre performanța echipei de seniori, care a promovat în Liga a IV-a din județul Alba, cu 6 etape înainte de finalul eșalonului 5.

De asemenea, oficialul unirist a ținut să precizeze că actuala structură fotbalistică de pe ”Cetate” are în componență fotbaliști de valoare la toate categoriile de vârstă și a întărit această idee prin mesajul ”Unirea nu moare! Renaștem împreună”.

Cu 131 de goluri marcate în 21 de etape și fără niciun punct pierdut, Unirea Alba Iulia și-a asigurat prezența în viitorul campionat al Ligii a IV-a. Mihai Dăscălescu a precizat că deciyia de a evolua în ultimul eșalon fotbalistic al județului a fost una foarte bună și fotbaliștii săi au avut multe de învățat din această experiență. ”Mă întreba lumea că de ce nu m-am înscris în Liga a IV-a. Cred că am luat cea mai bună decizie de a evolua în Liga a V-a, pentru că elevii mei s-au întărit și s-au mobiliyat perfect. Liga a IV-a era o pălărie prea mare pentru noi în acest sezon. Bineînțeles că din sezonul viitor va fi mai greu, dar noi ne dorim o nouă promovare, în Liga a III-a”, a declarat Mihai Dăscălescu la emisiunea ”În Gardă” de la Radio Unirea FM. Puteți asculta integral emisiunea în materialul video postat mai jos.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.