Procurorul general al României, la Alba Iulia, alături de cadre universitare și procurori din mai multe țări, la un simpozion profesional

Adăugat la Știri

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice organizarea în perioada 17 – 19  mai 2017 a Seminarului profesional cu tema  „INTERPRETAREA CRIMINALISTICĂ ȘI MEDICO-LEGALĂ A UNOR ELEMENTE MATERIALE”.

 Lucrările seminarului vor avea loc în sala de conferințe a Hotelului Parc, din Alba Iulia. Moderatori sunt: domnul procuror general al României-  profesor universitar dr. Augustin Lazăr, domnii profesori universitari dr. Emilian Stancu, Valentin Iftenie, Maciej Sostak (din Polonia), Vincenzo Tarantino (din Italia),  domnii conf. univ. dr. Sorin Alămoreanu,  Miruna Tudorașcu, doamna lector universitar dr. Sanda Grădinaru, lector universitar Petruț Ciobanu și dr. Rafal Ciesla (din Polonia).

Citește și Mai puține infracțiuni și accidente în Alba, în anul ce a trecut

La seminar participă și procurori din Germania, Bulgaria, Italia și Republica Moldova aflați într-un stagiu de schimb de experiență în România.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii