Primarul Cugirului, Adrian Teban, la Unirea FM : A fost lansată licitația pentru colectarea deșeurilor pentru zona Cugir -Sebeș și pentru zona Blaj. Urmează cea pentru zona I, Alba Iulia și localitățile din jur

Adăugat la Știri

A fost lansată licitația pentru colectarea deșeurilor pentru  zona Cugir -Sebeș  și pentru zona Blaj, cu toate localitățile arondate, a declarat la Unirea FM primarul orașului Cugir, Adrian Teban.

Acesta a precizat ca în scurt timp se va lansa licitația și pentru zona I , ceea ce înseamnă Alba Iulia și localitățile din jurul municipiului Alba Iulia.

Citește și Primarul Adrian Teban, la Unirea FM : Cugirul va fi cuprins într-un studiu ce privește identificarea localităților ce au nevoie de conexiuni la autostrada

Primarul Cugirului, Adrian Teban : ”Noi, ”Asociația Salubris”, unde sunt președinte, care coordonează activitatea pe cele 4 zone de colectare deșeuri, nu vorbim de operatorul județean, care este în subordinea Consiliului Județean Alba, am lansat licitațiile pentru colectarea deșeurilor.  Singura zonă care rămâne suspendată este zona Abrud – Câmpeni, pentru că acolo nu avem hotărârea de Consiliu Local Abrud și Consiliul Local Câmpeni, pentru că nu sunt convinși să meargă cu acest proiect. O să avem discuții cu aceștia, și dacă vor decide să își dea acordul, vom merge și cu acele licitații mai departe. Sper ca până la sfârșitul anului, în termen optimist, până la primăvara anului viitor, în termen realist, să finalizăm aceste proceduri. Ar fi extraordinar ca depozitul de la Galda să devina funcțional și să nu mai transportăm gunoiul în toată țara. ”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii