Poliţiştii din Alba Iulia solicită ajutorul populației pentru identificarea unui șofer care a acroşat cu mașina o fetiță, pe trecerea de pietoni

Adăugat la Știri

trecere-de-pietoniPoliţia din Alba cere sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui conducător auto care în 26 octombrie, în jurul orelor 17.30,  a acroşat o minoră de 9 ani, pe o trecere de pietoni de pe b-dul Republicii din Alba Iulia, după care a părăsit locul accidentului.

La data de 26.10.2016, în jurul orelor 20.35, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba a fost adusă o minoră în vârstă de 9 ani, posibil victimă a unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în data de 26.10.2016, în jurul orelor 17.30, în timp ce traversa  strada Republicii din Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, în apropiere de intersecția cu strada Gheorghe Şincai, minora a fost acroşată de un autoturism ce circula în direcţia Cetate – Ampoi 3.

După producerea accidentului, şoferul autoturismului ar fi coborât din autoturism şi ar fi întrebat-o pe minoră dacă a suferit leziuni, i-a dat suma de 50 de lei după care şi-a continuat drumul, fără a anunţa poliţia despre producerea accidentului.

Minora a plecat acasă şi i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat, iar în jurul orelor 20.35, a fost dusă la spital unde a fost diagnosticată cu entorsă de gleznă picior stâng şi hematom genunchi stâng şi a primit îngrijiri medicale.

Tot atunci, personalul spitalului a sesizat Poliţia Municipiului Alba Iulia care a demarat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cere persoanelor care au fost martore la acest eveniment sau care pot oferi orice indiciu, să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba sau Poliţia Municipiului Alba Iulia, tel: 0258.806.161; 0258.811.286 sau pe email: relatiipublice@politiaalba.ro .

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii