Poliţiştii din Alba Iulia au organizat o acţiune de menţinere a siguranţei civice

Adăugat la Știri

”La data de 21.01.2015, poliţiştii din Alba Iulia au organizat pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la traficul rutier.
atilotestLa acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră care au constatat 5 infracţiuni şi 39 de abateri contravenţionale. Totodată, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii într-un dosar penal privind fapte de evaziune fiscală.

Exemple :
În jurul orelor 6,00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba, au efectuat trei percheziții, cu scopul obţinerii de probe într-un dosar penal privind fapte de evaziune fiscală ce ar fi fost comise de administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia. Cu ocazia acestor percheziţii, poliţiştii au ridicat evidenţe contabile ce privesc activitatea societăţii comerciale, în vederea efectuării de expertize contabile şi au identificat 93 de perechi de încălțăminte, pentru care nu există acte de proveniență.Cercetările sunt continuate.”

Sursa:comunicat IPJ Alba

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.