Polițiștii din Alba au lăsat 7 șoferi fără permis de conducere

Adăugat la Știri

politiePe perioada Sărbătorilor Pascale, în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Poliţiştii au fost la datorie şi au acţionat, cu efective suplimentare, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.      

În perioada 14 – 17 aprilie a.c., peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţie locală, astfel că în această perioadă, în judeţul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

În această perioadă, au fost constatate 319 abateri contravenţionale care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 60.271 lei, din care 61 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 pentru fapte de natură economică sancţionate de Legea 12/1990, 240 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 7 permise, din care 2 pentru consum de alcool, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, poliţiştii au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier şi au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu rănirea a 3 persoane.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii