Poliţiştii din Alba au depistat 8 persoane ce au comis infracţiuni la regimul rutier: 6 erau sub influența băuturilor alcoolice

Adăugat la Știri

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba au depistat 8 persoane ce au comis infracţiuni la regimul rutier.  Dintre acestea, 6 erau sub influenţa băuturilor alcoolice.  

La data de 22 septembrie, a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada  I.C. Brăteanu din Alba Iulia, au oprit un autoturism ce era condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare ce erau aplicate pe autoturism aparțineau unui alt autovehicul.

Față de tânăr, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar polițiștii au luat față de el măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii