Poliţiştii de la transporturi din Alba, controale în trenuri şi staţii CFR

Adăugat la Știri

14741130_1206662796071009_704927249_nPoliţiştii de la transporturi au desfășurat o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor ce călătoresc cu trenul şi depistarea persoanelor care comit infracțiuni sau contravenţii în gări sau pe trenurile de călători. Au fost razii în 7 staţii de cale ferată din judeţ şi pe 8 trenuri de călători.

La data de 13.10.2016, poliţiştii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba au efectuat o acţiune cu efective mărite, în gările din judeţul Alba precum şi pe trenurile de călători, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor, a cerşetoriei şi comerţului ambulant precum şi a călătoriilor frauduloase.

17 poliţişti au acţionat în 7 staţii de cale ferată şi pe 8 trenuri de calatori, la controale participând şi inspectori ai Căilor Ferate Române.

Cu ocazia acţiunii a fost constatată o infracţiune de evaziune fiscală şi au fost aplicate doua sancţiuni contravenţionale la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

De asemenea, au fost depistaţi 3 călători frauduloși, iar 7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru verificări.

Un tren a fost oprit, în linia curentă, iar împreună cu inspectori ai Căilor Ferate Române au fost verificaţi şeful de tren şi conductorul cu privire la încasările făcute, nefiind constatate abateri de natură contravenţională sau penală.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii