Pichetările Sanitas, reluate în 22, 29 noiembrie şi 6 decembrie

Adăugat la Știri

sanitasFederaţia Sanitas anunţă că va picheta Ministerul Sănătăţii în zilele de 22 şi 29 noiembrie, precum şi în 6 decembrie, între orele 11.00 şi 13.00, în semn de solidaritate cu sindicaliştii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă la nivelul sectorului medical.

Ei solicită Ministerului Sănătăţii, conform deciziei Consiliului Naţional, o întâlnire de urgenţă privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector.
Reprezentanţii SANITAS au declarat că începând cu săptămâna aceasta, pichetările în faţa Ministerului Sănătăţii vor fi reluate. În acest sens, Federația SANITAS, conform deciziei Consiliului Național din 17 noiembrie, solicită Ministerului Sănătății o întâlnire de urgență privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector.În semn de solidaritate față de colegii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă, SANITAS va picheta Ministerul Sănătății în zilele de 22 și 29 noiembrie, precum și în 6 decembrie, între orele 11:00-13:00.

Citește și Spitalele din județ și-au întocmit, la solicitarea DSP Alba, Planul alb: În cazul unor dezastre sau calamități, acestea pot trata peste 70 de pacienți simultan.Până acum, SĂNĂTATEA nu a fost considerată un sector prioritar pentru cei care guvernează în prezent această țară și dorim să le aducem în atenție, încă o dată, problemele cu care se confruntă angajații din sănătate și asistența socială”, au declarat reprezentanţii SANITAS.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii