Peste 7.600 de ţigarete şi 146 de litri de alcool, ce urmau a fi vândute ilegal, au fost confiscate : Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au făcut 4 percheziţii în Albac şi Gîrda de Sus

Adăugat la Știri

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au făcut 4 percheziţii în Albac şi Gîrda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool. Au fost ridicate peste 7.500 de ţigarete şi 146 de litri de alcool ce urmau să fie comercializate ilegal.

La data de 20.06.2017, poliţiştii specializaţi în investigarea şi combaterea criminalităţii economico – financiare au reușit documentarea activităţii infracționale a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani şi a unei femei în vârstă de 58 de ani, ambii din comuna Albac, care sunt bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de contrabandă, cu produse accizabile, fapte prevăzute de art. 270 din Codul Vamal.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada 2016 – 2017, au procurat, deţinut şi comercializat prin mai multe puncte de lucru ale societăţii comerciale deţinute, ţigări şi alcool de contrabandă.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii, la domiciliul celor doi şi la punctele de lucru ale societăţii comerciale deţinute de aceştia, unde au găsit 7.660 de ţigarete provenite și destinate contrabandei precum și cantitatea de 146 litri alcool etilic, fără marcaje fiscale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi şi identificarea tuturor persoanele implicate în activitatea infracțională.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii