Peste 600 de participanți, așteptați să ia startul astăzi la Crosul Europei ediția a IV-a, la Alba Iulia

Adăugat la Știri

crosAgenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, alături de Fundaţia PAEM şi Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Centrul Europe Direct Alba Iulia, organizează în 5 mai 2017, Crosul Europei ediția a IV-a, eveniment în aer liber la care sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii din municipiul Alba Iulia şi din judeţ, care vor să facă mişcare.

Evenimentul de tip cros se va desfăşura la fel ca în anii anteriori, în traseul interior al fortificației Cetății Alba Carolina, cu pornire din zona Catedralei Reîntregirii. Pe parcursul acestui eveniment, vom avea mai multe acțiuni prin care vom sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetățenilor din Regiunea Centru, și nu numai, în calitate de cetățeni europeni, dar și rezultatele obținute prin proiectele UE pentru  a marca cei 10 ani de aderare a României la Uniunea Europeană. Toți participanții vor primi diplome și obiecte promoționale, iar pentru primii clasați avem pregătite premii, cupe și medalii.

Citește și Care sunt cele mai iubite sporturi

Înscrierile se pot face și la linia de start. Vârsta minimă de participare este de 12 ani. Cei peste 600 de cetăţeni pe care-i așteptăm să participe vor primi la înscriere echipament de alergare, iar la finalul crosului obiecte promoționale.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii