Peste 4 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor județene din Alba in perioada de iarna 2016-2017

Adăugat la Știri

drumuri inchise de zapadaCJ Alba alocă peste 4 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor județene în această iarnă.

Consilierii județeni din Alba au aprobat, în ședința de joi, un proiect de hotărâre care vizează alocarea sumei de maximum 4.144.900 de lei pentru deszăpezirea drumurilor.

S.C. Drumuri și Poduri Locale Alba S.A. prin Serviciul de administrare a drumurilor județene din cadrul Consiliului Județean, a întocmit “Planul operativ de acțiune privind prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor județene, în perioada de iarnă 2016 – 2017”.

Citește și Cum se pregătește maşina pentru iarnă

În cadrul Planului de acțiune s-a estimat necesarul de material antiderapant, sare, forța de muncă, mijloace de transport, utilaje și pregătirea bazelor de deszăpezire precum și modul de coordonare și conducere a acțiunilor pentru combaterea acestor fenomene în perioada rece. Au fost stabilite un număr de 16 sectoare de drumuri județene care vor fi închise pe perioada iernii datorită unui trafic rutier redus, localități care vor avea asigurate rute ocolitoare.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii