Peste 30 de autovehicule cu defecţiuni tehnice, depistate de polițiștii din Alba, în ultimele 3 zile

Adăugat la Știri

RAR-control-in-traficÎn ultimele 3 zile, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Acţiunea s-a desfăşurat împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român.

În perioada 17-19.10.2016, Serviciul Rutier Alba, a organizat o acţiune ce a avut drept scop reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor. La acţiune, alături de poliţişti, au participat lucrători din cadrul  Registrului Auto Român – Filiala Alba.

Au fost depistate 31 de autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, în cele mai multe cazuri fiind constatată uzură la anvelope (9) şi la sistemele de iluminare (8).

Citește și Cât de mult crește asigurarea auto obligatorie : ASF a prezentat primele date despre noile tarife RCA

Alţi 64 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi 19 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de  29.125 lei.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii