Peste 200 de şoferi ce au circulat pe DJ 107 au fost amendaţi de poliţişti, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop reducerea riscului rutier

Adăugat la Știri

politiePeste 200 de şoferi ce au circulat pe Drumul Judeţean 107 au fost amendaţi de poliţişti, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop reducerea riscului rutier pe acest sector de drum. Acţiunile poliţiei rutiere vor continua.  

În perioada 25-28.10.2016, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Blaj şi poliţişti ai Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au acţionat pe Drumul Judeţean 107 Blaj – Sâncel – Șona – Jidvei – Cetatea de Baltă, pentru prevenirea accidentelor şi combaterea indisciplinei participanților la traficul rutier.

În cele 4 zile de acţiune, poliţiştii au depistat şi sancţionat 217 conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 52.275 lei

Dintre aceştia, 155 au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare, 13 pentru neportul centurii de siguranţă şi 43 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 8 permise de conducere din care 6 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi unul pentru neacordarea de prioritate.

Totodată, au fost constatate două infracțiuni rutiere şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii