Peste 130 de autovehicule de transport persoane, verificate de polițiștii din Alba, într-o singură zi : Amenzile aplicate au depășit 6.200 de lei

Adăugat la Știri

politieÎntr-o singură zi, poliţiştii din judeţul Alba au verificat 135 de autovehicule de transport persoane. Au fost constatate 34 de abateri contravenţionale, iar toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest. Niciunul nu a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului.

La data de 24.11.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor în care sunt implicate autovehiculele de transport persoane.

La acţiune au participat poliţiştii Serviciului Rutier Alba, ai birourilor şi  Compartimentelor Rutiere şi inspectori din cadrul I.S.C.T.R.

Au fost verificate 135 de autovehicule de transport persoane şi au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, din care 4 pentru viteză excesivă, două pentru folosirea necorespunzătoare a luminilor de ceaţă, 4 pentru defecţiuni la sistemele de iluminare, iar restul pentru alte abateri.

Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 6.250 lei, iar toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii