Peste 130 de amenzi aplicate de polițiștii din Alba într-o singură zi : Acțiunea a vizat respectarea normelor rutiere privind depăşirea

Adăugat la Știri

politieŞoferii care pun în pericol circulaţia rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare s-au aflat în atenţia poliţiştilor din Alba.

Într-o singură zi au fost depistaţi 18 conducători auto care au încălcat regulile privind depăşirea. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 131 de amenzi, au reţinut 19 permise de conducere şi au constatat 5 infracțiuni rutiere.

La data de 09.11.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor rutiere privind depăşirea. Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, din care 18 pentru depăşire neregulamentară.

Citește și Actul de identitate, dar şi dovada plăţii amenzii de circulaţie pot fi trimise prin e-mail la poliţie

Au fost reţinute 19 permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 34.125 lei.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii