„Perla județului” – Ovidiu Maier îl exaspera pe Bogdon Lobonț cu execuțiile sale la antrenamentele Rapidului!

Adăugat la Sport

Ovidiu Maier este un nume mare în fotbalul românesc! Toată lumea își aduce aminte de driblingul și execuțiile „Motanului”, originar din Ocna Mureș, care de mai mult timp este antrenor la echipa care l-a lansat în fotbalul mare – Soda Ocna Mureș. Ovidiu Maier a fost transferat la Rapid în anul 1998, la cererea expres a lui Mircea Lucescu.

„Motanul” a avut parte de o generație frumoasă alături, printre care s-au numărat Daniel Pancu, Adrian Iencsi, Răzvan Raț, și proaspătul retras din cariera de fotbalist, fostul portar al naționalei Bogdan Lobonț. Fost coleg cu Lobonț la Rapid și echipa națională, în urmă cu 20 de ani, Răzvan Raț și-a amintit de niște episoade hazli petrecute în Giulești.

„Aproape de fiecare dată, cum ieșeam la antrenament, așa, fără încălzire, Ovidiu Maier, un talent imens, îl trimitea în poartă pe Lobonț. Și îi bătea o lovitură liberă de la 18-20 de metri. De obicei era la vinclu, imparabilă. Maier râdea. Iar Lobby, căruia nu-i plăcea să piardă, se enerva: «Băi, nu se poate! Cum să dea așa mereu, fără să se încălzească, fără nimic?!». Era atmosferă superbă la Rapid”, a declarat Raț.

Ovidiu Maier este și un simbol unirist, contribuind la prima promovare a echipei fanion a județului Alba în prima ligă, la începutul anilor 2000.

sursa: gsp.ro, sursa foto: ziarulunirea.ro

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii