Pe 3 mai, la Alba Iulia, se va desfășura Târgul de Cariere

Adăugat la Social-Economic

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, ajunge pe 3 mai la Alba Iulia. Evenimentul propune o paletă largă de joburi în diverse domenii de activitate, internshipuri și stagii de practică.

Târgul de cariere va avea loc la Alba Mall, iar cei care vor participa, au posibilitatea să interacționeze direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

La acest eveniment și-au anunțat participarea mai multe companii, din domenii precum: alimentar, auto, IT și software, retail, finanțe-bănci, servicii, logistică și transport, construcții și imobiliare, producție și tehnică, recrutare și consultanță. Organizatorii așteaptă în jur de 1.000 de candidați la cea de-a doua ediție a evenimentului, dar și 25 de companii cu multe oportunități de carieră.

Conform unui studiu, la evenimentele TdC participă tineri cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă, interesați de relocare și dornici să învețe lucruri noi.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii