Paul Voicu, primar interimar al municipiului Alba Iulia: S-a decis în ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Local

Adăugat la Administrație, Știri

Paul Voicu este noul primar interimar al municipiului Alba Iulia.

Noul primar interimar ales, Paul Voicu, a fost ales cu 14 voturi pentru, unul împotriva și 5 voturi nule.  Acesta a declarat că pregătit să preiau această funcție și că se va zbate în fiecare zi și în fiecare secundă pentru Alba Iulia.

“Am ajuns și ziua de astăzi. Începem cu mulțumirile, mulțumesc alianței PSD-ALDE, pentru că mă țin fresh, pentru a fi atent în fiecare zi la ceea ce se întâmplă. Vreau să mulțumesc lui Mircea Trifu cu care am avut o înțelegere și văd că a respectat-o, a zis că nu se bagă și așa a făcut, l-am lăsat să își facă partid și a făcut A.N.A. Vreau să mulțumesc domnului primar Mircea Hava, sunt primul care a făcut o înțelegere acum 2 ani cu dânsul, să candideze acum la Europarlamentare, a fost de acord și acum este europarlamentar. În ultimii 5 ani m-a trimis peste tot unde a crezut că este nevoie, a avut foarte multă încredere în mine și sunt foarte pregătit să preiau această funcție. Mă voi zbate în fiecare zi și în fiecare secundă pentru Alba Iulia”, a spus Paul Voicu, noul primar interimar al municipiului Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii