Patru minori din județul Alba – cercetați pentru furturi!

Adăugat la Știri

Polițiștii din Cugir i-au identificat pe doi minori care sunt bănuiți de furtul sumei de 1.600 de lei. Aceștia au sustras banii dintr-un restaurant, iar o parte au cheltuit-o pe mâncare și băutură, în mai multe localuri din apropierea Cugirului. Într-un alt dosar, doi minori din Câmpeni sunt cercetați pentru furt. Au sustras 3.000 de lei dintr-un bar în care au pătruns prin efracție și i-au cheltuit la jocuri de noroc și pe haine.

La data de 30 noiembrie 2019, în jurul orei 13,45, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către administratorul unui local public din Cugir, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, a dispărut din restaurant suma de 1.600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi minori, de 14 și 16 ani, din Cugir, ca bănuiți de săvârșirea furtului. După miezul nopții, cei doi ar fi pătruns în hotelul în incinta căruia funcționează restauratul, pe ușa de evacuare în caz de incendiu și au sustras suma de 1.600 de lei.

Jumătate din sumă au cheltuit-o, în aceeași noapte, pe mâncare și băutură, în mai multe localuri din Șibot și Izvorul Rece.

Restul banilor au fost recuperați de polițiști și au fost restituiți reprezentanților societății păgubite.

Polițiștii le-au întocmit celor doi minori dosar penal pentru furt calificat, iar față de cel de 16 ani au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Doi minori din Câmpeni sunt cercetați pentru furt. Au sustras 3.000 de lei dintr-un bar în care au pătruns prin efracție și i-au cheltuit la jocuri de noroc și pe haine.

La data de 30 noiembrie 2019, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un minor de 17 ani, din Câmpeni care este bănuit de faptul că, împreună cu un minor de 15 ani, care locuiește fără forme legale în Câmpeni, ar fi sustras suma de 3.000 de lei dintr-un bar din oraș.

Se pare că, în seara zilei de 29 noiembrie, cei doi ar fi pătruns, printr-un geam lăsat rabatat, în interiorul uni local public din oraș, ar fi forțat o ușă din interiorul localului și ar fi furat banii din aparatele de jocuri de noroc și dintr-un sertar al barului.

O parte din banii furați i-ar fi cheltuit la jocurile de noroc, iar cu cealaltă parte și-ar fi cumpărat îmbrăcăminte.

În cursul zilei de azi, 2 decembrie, minorul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii