Părinții copiilor din 14 grădinițe din Alba Iulia pot solicita tichetele sociale pentru grădiniță

Adăugat la Știri

copii_gradinitaCopiii care provin din familii fără posibilități financiare și care frecventează zilnic grădinița primesc un stimulent educațional, tichete în valoare de 50 de lei. Părinții din Alba Iulia pot depune cereri pentru a intra în posesia tichetelor pentru grădiniță, până în decembrie.

Solicitările au fost până acum extrem de puține, a declarat, recent, la Unirea FM directorul executiv al Direcției de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local Alba Iulia, Delia Cristescu. Aceasta a precizat că au fost pregătite tichete pentru circa 300 de familii, dar numărul solicitărilor e doar de ordinul zecilor.

Citește și Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, la Unirea FM : Unitățile școlare au obligația să asigure copiilor asistență medicală chiar dacă nu au în incintă un cabinet de medicină școlară

De acest stimulent, pot beneficia familiile cu mai puțin de 284 lei venituri lunare/ membru de familie dar va fi strict condiționat de prezența regulată a copiilor la grădiniță.

Cererile și documente justificative se depun până la data de 20 decembrie, la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, care lucrează, deocamdată cu 14 grădinițe din Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii