„Olimpiada micilor albaiulieni”, ediția a II-a, în 19 noiembrie, la Alba Iulia

Adăugat la Știri

micul-printAsociația „Micul Prinț” și Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 Alba Iulia, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba, vor organiza sâmbătă, 19 noiembrie 2016, de la ora 10.00, la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918”, strada Vasile Alecsandri nr. 40 (sub Bazinul Olimpic), cea de-a doua ediție a „Olimpiadei micilor albaiulieni”.    

Evenimentul are ca scop verificarea deprinderilor de motricitate ale preșcolarilor din toate cele 15 grădinițe din învățământul de stat de pe raza municipiului Alba Iulia, fiecare unitate preșcolară urmând să participe cu câte 3 copii din fiecare grupă mare. Competiția constă în desfășurarea a 8 probe, care verifică abilități sportive precum alergare, cățărare, mers în echilibru și târâș, dribling și aruncarea mingii la poartă, sărituri etc.

Citește și Care sunt cele mai iubite sporturi

Preșcolarii vor fi recompensați pentru prestația lor cu premiile I, II sau III, premii constând în diplome, medalii și articole sportive, asigurate din fondurile proprii ale Asociației „Micul Prinț” Alba Iulia și cu sprijinul financiar din partea sponsorilor Uniqa Asigurări, Sucursala Alba Iulia și SC Apa CTTA SA Alba, cărora le mulțumim și cu acest prilej, precizează Crina Ghergu, președintele Asociației „Micul Prinț” Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii