O victorie, un egal și două înfrângeri pentru echipele din Alba, în Liga a 3-a! Unirea Alba Iulia – pe podium!

Adăugat la Sport

În weekend-ul recent încheiat, s-au disputat meciurile celei de a 3-a etape din Liga a 3-a. Bilanțul echipelor din Alba a fost de o victorie, un egal și două înfrângeri.

Singurul succes a fost obținut de Unirea Alba Iulia, care s-a impus clar în deplasarea de la Millenium Giramata. Fotbaliștii pregătiți de Adrian Bicheși au câștigat meciul cu scorul de 4-1, golurile fiind marcate de Răzvan Ivan – cu o dublă, Ciprian Selagea Selagea şi Alex Giurgiu.

Metalurgistul Cugir a remizat în deplasarea de la CS Hunedoara, scor 3-3, prin golurile marcate de Radu Necșulescu, Ionică – autogol și Tudor Șaucă.

CS Soda Ocna Mureș și Industria Galda au suferit fiecare a 3-a înfrângere la rând. Ocna Mureș a pierdut deplasarea de la ACS Dumbrăvița, formație care s-a impus categoric, cu 7-1. Golul de onoare al ocnamureșenilor a fost marcat de Vali Drăgan.

Industria Galda a cedat pe teren propriu cu Național Sebiș, formația din Arad câștigând partida cu scorul de 2-1. Golul Industriei a fost semnat de Claudiu Haiduc, în timp ce una dintre reușitele arădenilor, i-a aparținut atacantului aiudean Szabolcs Szekely.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii