O victorie, două egaluri și o înfrângere – bilanțul județului Alba la reluarea campionatului Ligii a 3-a!

Adăugat la Sport

La finalul săptămânii trecute s-a dat startul returului Ligii a 3-a! Toate cele 4 cluburi din Alba au fost angrenate în competiție, bilanțul fiind unul sărac după prima dispută oficială din 2018.

Vineri, pe Stadionul „Cetate”, în singurul meci disputat în Alba, Unirea Alba Iulia a cedat în fața echipei ACS Fotbal Comuna Recea, scor 0-1. A fost un meci închis, în care oaspeții au dictat tonul partidei, și Unirea a avut o prestație ștearsă la debutul lui Adrian Bicheși pe bancă.

Tot vineri, Industria Galda a remizat în deplasare, scor 1-1, la Sănătatea Cluj. Golul Industriei a fost marcat de către Daniel Lupșan, care a egalat la unu, în prima repriză!

În aceeași zi, Performanța Ighiu a reușit o victorie clară, 4-0, în deplasare la satelitul prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș. Golurile formației antrenate de Mihai Manea au fost marcate de Tineiu – cu o dublă, Oara și Seiwerth.

Sâmbătă, Metalurgistul Cugir a pierdut două puncte în deplasarea din Mureș, la CS Iernut, unde a remizat, scor 1-1. Cugirenii au marcat pri nCodrea, fiind egalați printr-un penalty cotroversat!

În clasament, echipele din Alba se poziționează astfel: Performanța Ighiu este a 2-a cu 34 de puncte, Industria Galda și Cugirul se află pe locurile 4 și 5 cu 28 de puncte, iar Unirea este a 6-a, cu 24 de puncte.

Iată cum arată clasamentul seriei a 5-a:

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii