O nouă etapă prolifică pentru județul Alba în Liga a 3-a! 3 victorii și un egal în runda din weekend

Adăugat la Fotbal, Sport

Cea de-a 9-a etapă din Liga a 3-a a fost una pozitivă pentru echipele din județul Alba. Au fost 3 victorii, bifate de Performanța Ighiu, Metalurgistul Cugir și Industria Galda, și o remiză în contul Unirii Alba Iulia.

Vineri, pe Stadionul „Cetate”, Unirea Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Unirea Tășnad. Golul „alb-negrilor” a fost marcat de Alexandru Giurgiu, în repriza secundă.

Tot vineri, la Cugir, Metalurgistul Cugir a câștigat duelul cu satelitul prim-divizionarei, CFR Cluj, scor 1-0. Singura reușit a meciului a fost semnată de Mădălin Popa, pe final.

În județul Cluj, Perfromanța Ighiu s-a impus în fața echipei Sănătatea Cluj, scor 2-1. Ambele goluri ale echipei din Alba au fost semnate de Claudiu Oara, intrat pe teren în repriza secundă.

Sâmbătă, Industria Galda a făcut spectacol în deplasare, la Avântul Reghin, unde s-a impus cu un categoric 5-0. Golurile au fost marcate de Silviu Mureșan, Alex Costea și Denis Dup, ultimii doi cu câte o dublă.

Performanța Ighiu rămâne lider în clasament cu 19 puncte și un meci mai puțin disputat, la egalitate cu Metalurgistul Cugir. Industria Galda este a 4-a, cu 17 puncte, la egalitate cu locul al 3-lea, ocupat de U Cluj, în timp ce Unirea Alba Iulia se află pe poziția a 7, cu 14 puncte.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii