Nicușor Dan (USR), la Unirea FM : Pentru alegerile parlamentare vrem să obținem un scor electoral de 10%

Adăugat la Știri

DSC_0030Pentru alegerile parlamentare, reprezentanții Uniunii Salvaţi România, vor să obțină un scor electoral de 10% iar partidul să susţină condiţionat un viitor Guvern, a declarat la Unirea FM, președintele partidului, Nicușor Dan

Nicușor DAN : „10 % este ţinta pe care noi ne-am fixat-o pentru alegerile parlamentare. Sunt foarte mulţi factori pe care nu-i controlăm, e un factor de notorietate, de fapt, el este principalul, e un factor de resurse pe care vom reuşi sau nu să le atragem. Eu cred că în măsură în care oamenii vor ajunge să ştie cine suntem şi ce vrem mulţi dintre ei vor veni către noi.

Au văzut toate celelalte partide, câte două, câte trei sau singure, guvernând în modul în care au făcut-o. Şi depinde foarte mult, şi e un lucru la care ţinem foarte mult, modul în care ne vom comportă în Bucureşti până atunci, cu cele 54 de mandate pe care le avem (n.r. la Consiliul General București şi în Consiliile locale de Sector)”, a spus Nicuşor Dan.

Despre o alianţa postelectorală, el a spus că este o diferenţa mare între local şi naţional.
„Guvernul este ales de votul Parlamentului. Noi vrem să votăm un guvern. Adică, noi vrem să fim în situaţia în care guvernul depinde de voturile noastre din Parlament, pentru a impune nişte condiţii din toate lucrurile pentru care ne-am luptat până acum, chiar să-l ameninţăm, să-l şantajăm pozitiv cu faptul că dacă nu face lucrurile acelea pentru care noi ne batem de atâta timp ne retragem sprijinul. Acesta este modul în care vrem să acţionăm în Parlament”
Nicuşor Dan a mai precizat că va candida la parlamnetare în  funcție de ce decizie va lua partidul.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii