Nicolae Albu, la Unirea FM : Avem locuri de muncă, dar nu mai e nimeni interesat să fie poștaș la ce salarii avem

Adăugat la Știri

postasPoștașii din Alba au continuat, luni, acțiunea de protest declanșată săptămâna trecută, joi, ca urmare a nemulțumirilor legate de salarii și condițiile de muncă.

Deși în cadrul negocierilor ce au avut loc sâmbătă și duminică s-a reușit obținerea majorării salariale, nu a fost încă semnat un act adițional în acest sens.

11,5 lei valoarea la bonuri de masă și 80 de lei la salariu de bază în plus, pentru a ajunge la 100 de lei în mână, atât au obținut în urma negocierilor de aseară, a declarat la Unirea FM Nicolae Albu, liderului Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România, Filiala Alba.

Citește și Nicolae Albu, liderul Sindicatului Lucrătorilor Poștali Alba, la Unirea FM : Cerem o sumă infimă și nu se găsesc soluții. Dacă nu sunt capabili, să lase pe alții

Nicolae Albu : ”Oferta care se face după o jumătate de an este o bătaie de joc, a declarat Nicolae Albu, în condițiile în care cei din TESA au salarii de 5 sau 7.000 de lei. Poșta a fost adusă pe profit pe spatele angajaților, dând afară oameni, fără alte investiții. Dacă mai pierdem din contracte, o să fie concediați alți salariați. Și avem locuri de muncă care nu mai sunt ocupate, nu mai găsim salariați, la Valea Lunga, la Ponor, în comunele de la munte. La Blaj, de peste două luni de zile încercăm să angajăm postași, dar nu vine nimeni.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii