Ieri, Natalie Cole trebuia să cânte la Los Angeles, în concertul tradiţional din Ajunul Anului Nou.

Natalie Cole a început să cânte la vârsta de şase ani, iar în cei aproape 60 de ani de carieră a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial. A câştigat nouă premii Grammy, șase dintre acestea pentru albumul Unforgettable… With Love, care conţinea remixuri ale celor mai celebre piese ale tatălui său.

Natalie Cole s-a luptat cu dependența de droguri și avea probleme de sănătate încă din 2008.

A fost căsătorită de trei ori și are un fiu.

În autobiografia sa „Angel on My Shoulder”, publicată în 2000, ea a povestit cum a luptat cu depresia, în special după moartea tatălui său, când ea era o adolescentă, și după momentul în care fiul său aproape că s-a înecat într-o piscină.

S-a drogat cu heroină și cocaină și a fost de mai multe ori la dezintoxicare. Medicii au diagnosticat-o apoi cu hepatită C și a făcut un transplant de rinichi în 2009. „Viața mi se năruie în fața ochilor”, a declarat cântăreața într-un interviu pentru revista „People”. Tot acolo mărturisea că se gândește la tatăl ei – mort de cancer la 45 de ani – de fiecare dată când este pe scenă.

Ultimul său album, care datează din 2008, „Still Unforgettable”, este o continuare a celui din 1991, adaptând cântece clasice și ale tatălui ei.

Sursa.digi24.ro