Monociclul electric, un nou mijloc de transport pe care nu trebuie să îl parchezi

Adăugat la Știri

monocicluAre doar 11 kilograme și un mâner pentru a-l lua cu tine peste tot. Nu trebuie să îți faci griji că o să îți fie furat, pentru că îl poți lua cu tine la birou, în casă, în restaurant, oriunde.

Producătorul a încercat să țină aparatul cât mai ușor, iar cele 11 kilograme sunt de ajuns pentru a susține un pasager de maximum 120 de kilograme. Monociclul electric este rezistent la apă și poate merge cu un ”plin” de curent între 18 și 23 de kilometri, o autonomie perfectă pentru cei care merg zilnic la locul de muncă, pe distanțe scurte sau medii.

Viteza maximă a acestui monociclu electric este de 18 kilometri la oră. La o viteză medie de 14 kilometri pe oră, ai putea parcurge cinci kilometri în circa 21 de minute.

Chiar dacă ai distanțe mai lungi de parcurs până la birou (de peste 15 kilometri) poți ajunge fără probleme cu aparatul, cu condiția să îl încarci în timpul petrecut la birou.

Dimensiunile îți permit să îl iei cu tine oriunde. Are 45 cm lungime și doar 39,5 înălțime, iar grosimea sa este de 16 centimetri. Timpul de reîncărcare totală este de 120 de minute.

 Sursa:greatnews.ro

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii