Modernizarea străzilor și a iluminatului public din Alba Iulia, subiect de discuție în ședința Consiliului Local de săptămâna viitoare

Adăugat la Știri

Străzile din câteva cartiere albaiuliene intră în vizorul consilierilor locali, săptămâna viitoare, când se va desfășura ședința lunară a Consiliului Local Alba Iulia.

stradaAceștia vor discuta și vor supune aprobării un proiect de hotărâre ce vizează modernizare unor drumuri din localități aparținătoare municipiului Alba Iulia , mai exact din cartierele Micești, Bărăbanț, Oarda, Partoș. Consilierii locali mai au pe ordinea de zi și un proiect ce vizează modernizarea străzilor Rojomal, Ștefan Luchian și Ion Andreescu. Ședința de consiliu local a fost programată marți, 22 septembrie , la ora 13.00.

Citește și Lucrările de modernizare a străzilor din cartierul Meridian din Alba Iulia vor fi demarate la începutul anului viitor

Tot marți consilierii se vor pronunța asupra extinderii rețelei de iluminat public din Alba Iulia, pe străzile Emil Racoviță, Grigore Antipa, Petre Ispirescu, Alexandru Odobescu, Mircea Eliade, Nazareth Illit, Aleea Stejarilor, Alessandria și Sliven.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.