Minor din Alba Iulia, cercetat pentru tâlhărie : A agresat un albaiulian și i-a sustras o sumă de bani

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un minor de 17 ani, care este bănuit de comiterea unei tâlhării. Azi, 29 mai, va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 27/28.05.2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, a fost agresat de către un tânăr care i-ar fi sustras suma de 20 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat şi reţinut un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Se pare că, anterior comiterii faptei, minorul s-a împrietenit cu victima şi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, între cei doi a avut loc o agresiune, împrejurare în care minorul a deposedat victima de suma de 20 de lei.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de azi, 29 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii