Mihai Manea a plecat după numai 3 zile din staff-ul tehnic al AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Adăugat la Fotbal, Sport

Anunțat cu surle și trâmbițe la cooptarea în staff-ul tehnic al Unirii Alba Iulia, Mihai Manea și-a luat rolul în serios, iar luni a condus primul antrenament al echipei din Cetatea Marii Uniri.

unirea alba iuliaLa 3 zile distanță, fostul jucător al echipei Unirea Alba Iulia a renunțat la funcția de colaborator al lui Mihai Dăscălescu și a părăsit formația alb-neagră. Motivele rupturii nu sunt cunoscute, iar Mihai Dăscălescu a precizat că regretă despărâirea de Manea și totodată speră ca pe viitor cei doi să colaboreze din nou pentru binele fotbalului albaiulian. Odată cu Mihai Manea a pelcat și Rau lOargă, cel care trebuia să ocupe funcția de team-manager.

Citește și Care sunt cele mai iubite sporturi

Cei doi antrenori care au obținut cel mai bun rezultat din istoria echipei Mureșul Vințu de Jos în sezonul trecut au ajuns împreună la Unirea și au părăsit clubul la fel. AFC Unirea 1924 Alba Iulia va fi pregătită în continuare de Mihai Dăscălescu și Marcel Rusu, iar miercuri 29 august, echipa din Alba Iulia va juca un amical contra Metalurgistului Cugir.

Tudor STAN

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.